Home » Blog » Geef het bruidspaar een eigen spel cadeau

Op bruiloften willen families of vriendengroepen graag iets leuks doen voor het bruidspaar. Vaak wordt er een liedje gezongen of een powerpoint met ‘gezellige’ foto’s vertoond. Wat ook leuk is om te doen met alle gasten is om een spel voor het bruidspaar te maken en dit cadeau te geven op de trouwdag.

Op internet kun je tegenwoordig heel mooi en professioneel gepersonaliseerde spellen maken. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik twee van deze websites tegen. Op Mijn Eigen Spel kun je bijvoorbeeld een eigen kwartetspel maken.

Vraag aan de gasten of ze leuke foto’s hebben van het bruidspaar of die met het bruidspaar te maken hebben en vul zo de kaartjes met verschillende leuke, gekke, feestelijke, gedenkwaardige, grappige gebeurtenissen.

Titel voor het maken van de kaartjes

  • Gebruik steden of landen waar of plaatsen waar het bruidspaar een speciale band mee heeft.
  • Gebruik activiteiten of sporten die het bruidspaar beoefent (of waar ze juist helemaal niks mee hebben).
  • Gebruik gelegenheden: geboorten, verjaardagen, kerst of koninginnedag. En uiteraard de vrijgezellenfeesten!
  • Beschrijf wat er gebeurt op de foto, wat de de persoon op de foto doet (bijvoorbeeld slapen, koken of eten).
  • Beschrijf de persoon: geef een leuke naam aan de persoon op de foto (bijvoorbeeld het topmodel, de chefkok of het feestnummer).
  • Beschrijf de staat van een persoon: hoe ziet de persoon op de foto er uit (bijvoorbeeld net uit bed, chagrijnig of op z’n paasbest gekleed).


Een kwartetspel bij mijneigenspel.nl is er al vanaf € 16,95
  (found on: mijneigenspel.nl)

En op Bordspelkado.nl kun je speciaal voor het bruidspaar een ganzenbordspel maken. Ook hier kun je weer verschillende leuke gebeurtenissen voorbij laten komen aangevuld met een leuke foto.

Genoeg mogelijkheden dus om het bruidspaar in het zonnetje te zetten. En niet alleen op de trouwdag zelf, maar ook voor de gezellige avondjes met vrienden en familie die daarna nog volgen!

Veel plezier met knutselen.

Feestelijke groet, Renske

Header found on: huwelijk.nl