Home » Mogelijkheden » Ceremoniemeester

Jullie willen zelf alles plannen voor de bruiloft maar wie jullie moeten vragen als ceremoniemeester, tja dat is een goede vraag … Omdat jullie er niemand mee willen lastig vallen of omdat jullie geen geschikte persoon weten. En als bruidspaar kun je op je eigen trouwdag moeilijk zelf alles regelen. Hebben jullie al eens gedacht aan een weddingplanner als ceremoniemeester?

Het ceremoniemeesterschap, is een serieuze taak met veel verantwoordelijkheden. De ceremoniemeester moet er voor zorgen dat de trouwdag volgens het draaiboek verloopt en jullie als bruidspaar ongestoord kunnen genieten.

Wanneer jullie een weddingplanner inhuren voor deze (vaak uitdagende) taak kunnen familie en vrienden ook onbezorgd genieten omdat zij niet hoeven te denken aan het gastenboek, de decoratie en het ontvangst van de gasten.

Jullie organiseren zelf de bruiloft en ik ben aanwezig om te zorgen dat wat jullie hebben uitgewerkt in het draaiboek ook zo wordt uitgevoerd.

Fotocredit: Larysa Dodz

Weddingplanner Renske in actie (fotocredit: Larysa Dodz)

Voor het ceremoniemeesterschap biedt ik het volgende pakket aan:

  • 3 á 4 weken bespreken we (bij voorkeur op de trouwlocatie) jullie ideeën voor de trouwdag die jullie hebben uitgewerkt in het draaiboek
  • ik check de gemaakte afspraken bij de leveranciers zodat alles goed en duidelijk is afgestemd en iedereen weet wat hij/zij moet doen
  • indien gewenst kunnen jullie mijn naam ook vermelden op de uitnodigingen zodat gasten contact op kunnen nemen als er vragen zijn over sketches, liedjes of cadeaus
  • de dag voor het huwelijk hebben we nog een keer telefonisch contact om eventuele wijzigingen door te nemen
  • op de huwelijksdag zorg ik er als ceremoniemeester voor dat de dag perfect verloopt en ben ik aanspreekpunt voor gasten en leveranciers en uiteraard ook voor jullie!
  • op de trouwdag ben ik 8 uur aaneengesloten aanwezig (door jullie te bepalen wanneer precies).

Kosten: het pakket zoals hierboven aangegeven kost € 595,- (incl. btw, excl. reiskosten). Mochten jullie andere wensen hebben (zoals extra styling van de locatie) dan kan dit pakket natuurlijk worden aangepast. Dan ontvangen jullie een aangepaste offerte.

Tip: weten jullie niet goed waar je moet beginnen met plannen en organiseren? Combineer dit pakket dan met weddingconsults van RenskEvents.