Home » Mogelijkheden » Weddingconsult

Bloemen door Don Florito (Fotocredit: Anouschka Rokebrand)

Bloemen door Don Florito (Fotocredit: Anouschka Rokebrand)

Het organiseren van een bruiloft is erg leuk om te doen maar er komt veel bij kijken. Het kan fijn zijn om even op weg te worden geholpen. Want waar moet je beginnen? Waar moet je op letten?

Wanneer jullie het prettig vinden om zelf alles te organiseren maar ook graag advies krijgen van een weddingplanner, is een weddingconsult een goede optie.

Tijdens dit consult kunnen jullie gebruik maken van mijn kennis en ervaringen als weddingplanner. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en de belangrijkste aandachtspunten voor de planning, invulling en uitvoering komen aan bod:

  • de dagindeling: hoe laat moeten we beginnen, wat is handig?
  • de locatie(s): wat zijn geschikte locaties?
  • de (dag)gasten
  • het vervoer: suggesties voor (origineel) vervoer, ook voor de gasten?
  • styling (aankleding) van de locatie(s): hoe maken we de bruiloft nog persoonlijker met mooie details?
  • tafelschikking: wie kunnen we wel en niet naast elkaar neerzetten?
  • uitnodigingen: waar moeten we op letten? Wanneer moeten we de uitnodigingen versturen?
  • etc.

Aan het einde van het gesprek hebben jullie een goed overzicht van wat er moet gebeuren en waar voor jullie de prioriteiten liggen.

Kosten: € 150,- (incl. BTW, excl. reiskosten)
Wat kunnen jullie verwachten: een weddingconsult duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit gesprek bespreken we alle belangrijke punten zoals hierboven aangegeven. Vervolgens maak ik van dit gesprek een verslag. Daarin verwerk ik ook allerlei suggesties voor leveranciers en andere handige tips en weetjes. Met dit naslagwerk kunnen jullie daarna zelf verder met het organiseren van jullie trouwdag.
Locatie: het gesprek kan plaatsvinden op elke gewenste locatie.

Tip: willen jullie helemaal onbezorgd genieten van jullie trouwdag, RenskEvents kun je ook inhuren als ceremoniemeester en biedt daarvoor een speciaal ceremoniemeester-pakket aan.