Home » Mogelijkheden » Weddingplanning A tot Z

Bij weddingplannen denken veel mensen dat de weddingplanner het bruidspaar alles uit handen neemt en alles voor het bruidspaar bepaalt. Gelukkig is dit allesbehalve waar!

Een weddingplanner is praktisch; dus handig in het geval jullie geen tijd of zin hebben om te verdwalen op internet en het wiel opnieuw moeten uitvinden. Als weddingplanner geef ik advies, doe suggesties en help daar waar gewenst. En het is jullie bruiloft, dus jullie beslissen.

Wanneer jullie er over denken om een weddingplanner in te huren kunnen we geheel vrijblijvend en kosteloos een keer kennismaken. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en spreken we over jullie ideeën en wensen voor de trouwdag en wat ik als weddingplanner daarin kan betekenen.

Het klinkt als een cliché maar het is echt waar: elke bruiloft is uniek. Het maken van een offerte voor een weddingplan-opdracht is dan ook maatwerk. Er wordt rekening gehouden met jullie wensen, ideeën en budget. De offerte maak ik op basis van een uurtarief (v.a. € 50,- per uur, incl. btw). Als jullie een indicatie van de kosten willen, kunnen jullie altijd een mail sturen. Vermeld hierin jullie wensen, ideeën en verwachtingen en ik zal zo gericht mogelijk een reactie geven.