Home » Blog » Thema bruiloft – Wijn

Voor het plannen van je bruiloft is het belangrijk dat het thema of de sfeer die je wilt meegeven past bij jullie als bruidspaar. Als wijnliefhebber leek het me leuk hier een blog over te schrijven. Want wat kun je allemaal met wijn als thema?

Kleuren
Het eerste waar je misschien aan denkt is wijnrood maar dit hoeft niet per sé. Je kunt ook voor paarse tinten met roze gaan. Maar groen mag in ieder geval niet ontbreken.

Found on: design-seeds.com

Locatie & decoratie
Het wijn-thema komt toch het mooiste uit op een kasteel of nog beter: een wijngaard. De ceremonie of het diner dat plaatsvindt tussen de wijnranken, mooie lange dinertafels versierd met decoratie van kurk en bloemen in de roze – paars – groen.

Found on: santabarbarawedding.com, luxefinds.com, eventstoatdc.com, bios.weddingbee.com, twotwenty-one.com, bloomedtolast.com and stylemepretty.com

Toch kan dit thema ook goed op een moderne strakkere locatie, de impact is anders maar zeker niet minder mooi.

Bedankjes
Wijnstoppers, kurkentrekkers en kleine flesjes wijn zijn leuke bedankjes om mee te geven aan de gasten. Wil je iets anders? Denk eens aan onderzetters van kurk of zakjes met snoepjes met druivensmaak.

Found on: Etsy.com and puur-lekker.nl

En zo kun je een thema helemaal uitwerken en doorvoeren in verschillende aspecten van de bruiloft. Let alleen wel op dat het niet te veel wordt, too much is niet goed.

Willen jullie hulp bij het uitwerken van jullie thema? Neem gerust contact op.

Header found on: bluebendphotography.com