Home » Voordelen

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Veel bruidsparen worden echter verrast door wat er allemaal bij komt kijken bij de organisatie, al die details! Als het gaat om een bruiloft zijn dat er ineens heel veel … Het organiseren van een trouwdag vraagt tijd, geld en aandacht.

Het kan een idee zijn om een weddingplanner in te schakelen. En nee, als jullie een weddingplanner inhuren bepalen jullie nog steeds alles zelf.

Als weddingplanner geef ik advies, doe suggesties en help daar waar gewenst. En dit kan zo uitgebreid als jullie zelf willen. De investering valt ook mee, kijk bij de diensten voor een prijsindicatie.

Het inhuren van een weddingplanner biedt een aantal voordelen:

 • Praktisch
  Het inschakelen van een weddingplanner kan een hoop rust en plezier geven. Als weddingplanner weet ik waar ik op moet letten bij de organisatie van deze mooie dag en op alle details die hierbij komen kijken. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en jullie hoeven zo niet opnieuw het wiel uit te vinden.
 • Efficiënt tijdgebruik & minder stress
  Het plannen van een bruiloft neemt veel tijd in beslag. Dat terwijl jullie agenda vaak al zo vol is. Het organiseren van de bruiloft gebeurt dan ook vaak ‘even tussendoor’. Het voordeel van een weddingplanner is dat ik ervaring heb en vooraf makkelijker uitzoekwerk kan verrichten om jullie op weg te helpen. Daarbij hebben we op gezette tijden contact om jullie ideeën voor en de voortgang van de voorbereidingen te bespreken. Op die momenten gaat alle aandacht even uit naar jullie trouwdag.
 • Overzichtelijk
  Ik help overzicht te krijgen én te houden: wat is er geregeld en wat moet er nog worden geregeld? Daarbij hoort ook de budgetbewaking, het financiële overzicht.
 • Betrokken
  Het organiseren van de bruiloft is vaak iets waar de bruid zich vooral mee bezighoudt. Maar het is jullie trouwdag, dus ook de bruidegom dient er actief bij betrokken te zijn. Als buitenstaander breng ik meer evenwicht in de gesprekken. Door met zijn allen aan tafel te zitten, wordt ook de bruidegom meer betrokken bij het proces.
 • Kostenbesparing
  RenskEvents werkt met diverse leveranciers die zich kenmerken door hoogwaardige kwaliteitsproducten, diensten en service. Kortingen die door deze leveranciers worden gegeven, worden direct aan jullie doorberekend.
 • Rechterhand
  Als weddingplanner ben ik jullie rechterhand die helpt en adviseert bij het realiseren van jullie ideeën en wensen. Maar uiteindelijk beslissen jullie!

Het doel is dat jullie een geweldige trouwdag hebben maar ook dat jullie daar op een zo plezierig mogelijke manier naar toe leven. De weg er naar toe is minstens zo belangrijk als de dag zelf …